INGYENES szállítás Foxpost csomagautomatába, 20.000 Ft feletti rendelés esetén.

Májusfa mese

Májusfa mese
Májusfa mese
Májusfa mese
Egy ​napfényes tavaszi délután Emma különös dolgot fedez fel nővére íróasztalán: Juli füzete tele van rajzolva szívekkel. Csak nem szerelmes? Ez megmagyarázná a nagylány különös viselkedését. Emma szeretné kideríteni az igazságot, ezért faggatni kezdi nagyszüleit szerelmük kezdetéről, akik boldogan idéznek fel egy régi májust. Történetükből kiderül, hogy nagypapa egy gyönyörű Jakab-fával hódította meg nagymama szívét, és azt is megtudjuk, mi az a májuskosár, az éjjeli muzsika, vagy hogy mit jelent a májusfa kitáncolása. És hogy hogyan áll Juli és kishúga, Emma a szerelemmel? Ez is kiderül a mese végére.

A hazai szokások, jeles napok, különleges hagyományok megismertetése a gyerekekkel igen fontos feladat – Takács Viktória gyönyörűen illusztrált története e vállalás jegyében született meg. "

A hazai szokások, jeles napok, különleges hagyományok megismertetése a gyerekekkel igen fontos feladat – Takács Viktória gyönyörűen illusztrált története e vállalás jegyében született meg. A Hagyományaink sorozatban olyan ünnepeket dolgozott fel eddig, mint a betlehemezés, a mohácsi busójárás, a farsang, a húsvét, a pünkösd, a lucázás, a szüret…

40
2 399 Ft 
1 439 Ft
Kedvezmény: 40
Megtakarítás 960 Ft
Nincs raktáron
Részletek
Korosztály:
Kiadó: Scolar
Kiadó székhelye: Budapest
Kiadás éve: 2022
Oldalszám: 24
Kötés: Keménytáblás
Illusztrálta: Takács Viktória
Adatok
Szerző
Takács Viktória
ISBN
9789635095254