INGYENES szállítás Foxpost csomagautomatába, 20.000 Ft feletti rendelés esetén.
Karácsonyi lidércnyomás
Karácsonyi lidércnyomás
7 990 Ft

Karácsonyi lidércnyomás

Karácsonyi lidércnyomás
Karácsonyi lidércnyomás
Karácsonyi lidércnyomás
Karácsonyi lidércnyomás
Kinek ​jutna eszébe Télapót és az egész karácsonyt csak úgy ukmukfukk elrabolni? Természetesen Tim Burtonnek, no meg az általa írt és illusztrált könyv főhősének, Csontvázy Izsáknak. Izsák a rémület őshazájában, Halloweenföldén éli frászhozással teli, izgalmasnak tűnő életét, amikor egyszeriben azt veszi észre, hogy már igencsak unja a vérfagyasztást, a velőtrázást és a hátborzongatást.

Elindul hát világgá, és egy elvarázsolt erdő közepén egy csudás világra lel. Egy szempillantás alatt rabul ejti a szeretet ünnepe, majd viszonzásul ő ejti rabul a szeretet ünnepét. Mindenki fedezékbe, kezdetét veszi az Izsák főszereplésével megtartott karácsony!

A Karácsonyi lidércnyomás filmváltozatát már sokan ismerhetik, de Tim Burton eredeti rémes-rímes meséjét most először fedezhetik fel maguknak a felnőttnek látszó gyermekek és a gyermeknek látszó felnőttek. Kötelező olvasmány a morbid és abszurd humor kedvelőinek.

Fontos tudni, hogy Burton most megjelenő verses horror-meséje ihlette a rajongók által jól ismert azonos című kult-bábfilmet. A később készült film szövege azonban nem azonos ezzel az eredeti vers-változattal, csupán az alaptörténet, néhány figura és a hangulat közös! Az eredeti vers éppen ezért kihagyhatatlan az igazi rajongóknak, akik a RÍMBÖRTÖN kötetnek köszönhetően korábban már megismerhették a kult-rendező verses vénáját is!
részletek
jó állapotú antikvár könyv
7 990 Ft
Részletek
Kiadó: Magvető
Kiadó székhelye: Budapest
Kiadás éve: 2009
Oldalszám: 40
Kötés: Keménytáblás
Fordította: Stern Gábor
Illusztrálta: Tim Burton
Adatok
Szerző
Tim Burton
ISBN
9789631427394