INGYENES szállítás Foxpost csomagautomatába, 20.000 Ft feletti rendelés esetén.
Hófehér karácsony
Hófehér karácsony
7 990 Ft

Hófehér karácsony

Hófehér karácsony
Hófehér karácsony
Hófehér karácsony
Hófehér karácsony
Mészöly ​Ágnes könyve a klasszikus karácsonyi mesekönyvek hagyományát eleveníti fel.
A szövegben nemcsak ismert, varázsos motívumok (angyalok, varázspor) szerepelnek, hanem a szerző által létrehozott fantasztikus motívumok is (légikocsi, ajándékszállító angyalok) s mindezek egy családi utazásos-elakadásos történetben kedves, meghitt karácsonyi mesét eredményeznek.
A történet több szálon folyik: egyrészt szentestén egy kis bakonyi faluban, szakadó hóesésben egy nagymama várja haza fiát és annak kétgyerekes családját. Másrészt a nagyvárosból útnak induló család kalandjait olvashatjuk: nem sokkal a cél előtt megcsúsznak a hóesésben, és elakadnak az autóval. Harmadrészt két angyal bajlódik egy túlterhelt légikocsival, amivel a bakonyi falucskába szánt karácsonyi ajándékokat kell leszállítaniuk, ők is éppen a család elakadt autója mellett szenvednek balesetet. Az angyalok némi varázsporával a két gyereknek sikerül segítséget hívni a faluból, így Fuvaros Jocó nemcsak a család autóját húzza ki a kátyúból, hanem az angyalokkal együtt a karácsonyi ajándékokat is leszállítja. Az angyalok meglepetés ajándékként megkapják a család narancsos csokoládétortáját.

Rofusz Kinga illusztrációjával a szöveg még közelebb kerül a karácsony csodákkal teli világához, hiszen a művésznő légies, pasztell figurái nemcsak a földön túlit, de a meghitt békességet is idézően mesebeliek.
részletek
jó állapotú antikvár könyv
7 990 Ft
Részletek
Kiadó: Cerkabella
Kiadó székhelye: Budapest
Kiadás éve: 2013
Oldalszám: 40
Kötés: Keménytáblás
Illusztrálta: Rofusz Kinga
Adatok
Szerző
Mészöly Ágnes
ISBN
9789639820425