INGYENES szállítás Foxpost csomagautomatába, 20.000 Ft feletti rendelés esetén.

A suttogó

A suttogó
A suttogó
A suttogó
„Anidori-Kiladra ​Talianna Isilee volt a becsületes neve, és a Kildenree nevű kiskirályság koronahercegnőjeként látta meg a napvilágot a születése után pontosan három nappal. Addig ugyanis ki sem nyitotta a szemét…” És bár egész életében arra készült, hogy egy szép napon királynő lesz belőle, a sors különös szeszélye folytán mégsem léphet szülőhazája trónjára. Mint minden földi halandónak, neki is meg kell tapasztalnia, hogy széles e világon minden másképpen van, mint aminek látszik: az udvarhölgy valójában közönséges szélhámos, a hűséges katonák mindenre elszánt bérgyilkosok, a libapásztorlány a trónörökös jegyese, a régi barát halálos ellenség, a testőr álruhás királyfi…
Megakadályozható-e még a küszöbön álló háború szép szóval, meggyőzéssel és jóindulattal ebben a fenekestül felfordult világban? Vagy már a tündérmesékben is diadalmaskodik az ármány és az erőszak a józan ész, az igazság ellenében, elpusztítva az öröknek hitt emberi értékeket?
A Grimm-testvérek költői regénnyé bővített, megannyi váratlan fordulatban bővelkedő meséjét – amely többek között ezekre a kérdésekre is választ ad – gyermekeknek és felnőtt olvasóinknak egyaránt ajánljuk.
4 990 Ft
Nincs raktáron
Részletek
Kiadó: General Press
Kiadó székhelye: Budapest
Kiadás éve: 2005
Oldalszám: 404
Kötés: Keménytáblás
Fordította: Németh Anikó
Adatok
Szerző
Shannon Hale
ISBN
9639598623