INGYENES szállítás Foxpost csomagautomatába, 20.000 Ft feletti rendelés esetén.

A modern világ 2.

A modern világ 2.
A modern világ 2.
A modern világ 2.
A modern világ 2.
Az ​ünnepelt képregényrajzoló, Larry Gonick egyedi, modern világtörténete, a francia forradalomtól napjainkig!

Több mint harminc éve már, hogy Larry Gonick, történész és virtuóz képregény­alkotó gigászi vállalkozásba fogott: elkezdte megírni a világtörténelem okos, alapos és szórakoztató, illusztrált feldolgozását. A kritikusok által is nagyra értékelt sorozat utolsó, ötödik kötetében Gonick a modern korba kalauzol bennünket.

A Modern világ képregényes történetének második kötete a felvilágosodással indul, majd a forradalmak, a társadalmi és gazdasági újítások, a nacionalizmus, a gyarmatosítás, a tudományos felfedezések és a rabszolgaság eltörlésének két és fél évszázados, izgalmas, megrázó és olykor mulatságos történetein keresztül érkezik el a huszonegyedik századig, egészen az iraki és afganisztáni háborúig. Gonick rendhagyó történelemleckéje egyforma figyelmet szentel a Föld minden tájának. Mesteri szellemességgel lehel életet a múltba, és meglepően új oldaláról mutatja be a világtörténelem eseményeit. Civilizációnk nagyszabású történetének izgalmas fináléját sem a hűséges rajongóknak, sem a kezdő olvasóknak nem érdemes elszalasztani!

Larry Gonick több mint harminc éve készít képregényeket, melyekben a történelem és a tudomány nagy kérdéseit, valamint egyéb komoly témákat tárgyal. Elnyerte a MIT Knight Science Journalism kutatói ösztöndíját, jelenleg a Muse magazin számára készít illusztrációkat. Képregényes világtörténetéből közel egymillió példányt adtak el világszerte. Elsőrangú történész, rajzaival díjakat nyert, szarkasztikus és harapós szövegei pedig jóízű mosolyt csalnak az olvasó arcára.
Nincs raktáron
Részletek
Kiadó: Libri
Kiadó székhelye: Budapest
Kiadás éve: 2011
Oldalszám: 248
Kötés: Puhatáblás
Fordította: Kepes János
Illusztrálta: Larry Gonick
Adatok
Szerző
Larry Gonick
ISBN
9789633100769
Kiegészítő termékek