INGYENES szállítás Foxpost csomagautomatába, 15.000 Ft feletti rendelés esetén.

A modern világ 2.

A modern világ 2.
A modern világ 2.
A modern világ 2.
A modern világ 2.
Az ​ünnepelt képregényrajzoló, Larry Gonick egyedi, modern világtörténete, a francia forradalomtól napjainkig!

Több mint harminc éve már, hogy Larry Gonick, történész és virtuóz képregény­alkotó gigászi vállalkozásba fogott: elkezdte megírni a világtörténelem okos, alapos és szórakoztató, illusztrált feldolgozását. A kritikusok által is nagyra értékelt sorozat utolsó, ötödik kötetében Gonick a modern korba kalauzol bennünket.

A Modern világ képregényes történetének második kötete a felvilágosodással indul, majd a forradalmak, a társadalmi és gazdasági újítások, a nacionalizmus, a gyarmatosítás, a tudományos felfedezések és a rabszolgaság eltörlésének két és fél évszázados, izgalmas, megrázó és olykor mulatságos történetein keresztül érkezik el a huszonegyedik századig, egészen az iraki és afganisztáni háborúig. Gonick rendhagyó történelemleckéje egyforma figyelmet szentel a Föld minden tájának. Mesteri szellemességgel lehel életet a múltba, és meglepően új oldaláról mutatja be a világtörténelem eseményeit. Civilizációnk nagyszabású történetének izgalmas fináléját sem a hűséges rajongóknak, sem a kezdő olvasóknak nem érdemes elszalasztani!

Larry Gonick több mint harminc éve készít képregényeket, melyekben a történelem és a tudomány nagy kérdéseit, valamint egyéb komoly témákat tárgyal. Elnyerte a MIT Knight Science Journalism kutatói ösztöndíját, jelenleg a Muse magazin számára készít illusztrációkat. Képregényes világtörténetéből közel egymillió példányt adtak el világszerte. Elsőrangú történész, rajzaival díjakat nyert, szarkasztikus és harapós szövegei pedig jóízű mosolyt csalnak az olvasó arcára.
8 500 Ft
Nincs raktáron
Részletek
Kiadó: Libri
Kiadó székhelye: Budapest
Kiadás éve: 2011
Oldalszám: 248
Kötés: Puhatáblás
Fordította: Kepes János
Illusztrálta: Larry Gonick
Adatok
Szerző
Larry Gonick
ISBN
9789633100769
Kiegészítő termékek