INGYENES szállítás Foxpost csomagautomatába, 20.000 Ft feletti rendelés esetén.
A ​lány, aki megmenti a karácsonyt
A lány, aki megmenti a karácsonyt
7 990 Ft

A lány, aki megmenti a karácsonyt

A ​lány, aki megmenti a karácsonyt
A ​lány, aki megmenti a karácsonyt
A ​lány, aki megmenti a karácsonyt

Ahol ​A fiú, akit karácsonynak hívnak véget ért, ott kezdődik ez a könyv.
Szenteste van, ám minden a lehető legrosszabbul alakul. Ádáz úr dologházba zárja Ameliát, a remény fénye egyre halványabban pislákol, Karácsony apó pedig tudja, hogy meg kell találnia a kislányt, különben veszélybe kerül az ünnep csodája.
A nehéznek ígérkező küldetésben azonban nem marad magára: nemcsak a koboldok, a rénszarvasok, hanem maga az angol királynő, sőt egy macskakedvelő, Charles Dickens nevű férfi és egy önzetlen, tiszta szívű konyhásasszony is a segítségére siet, hogy meg tudja menteni Ameliát.
Csakhogy mindeközben Koboldfalván a feje tetejére áll a világ. A meseglimpik ármányt szőnek, felbujtják a trollokat, Bohó pedig mit sem sejtve a vesztébe rohan…

Matt Haig (1975) angol író számtalan díjnyertes felnőtt- és ifjúsági regény szerzője. Amikor fia megkérdezte tőle, milyen gyerek volt Karácsony apó, tudta, hogy ebből a történetből sorozatot kell írnia. Az első, A fiú, akit Karácsonynak hívnak című kötetnek azóta már a filmváltozata készül.
Chris Mould (1969) tizenhat évesen kezdte a képzőművészeti iskolát. Illusztrációival már több rangos díjat nyert. Imádja a munkáját, és olyan könyveket szeret írni és rajzolni, amelyeket kisfiú korában maga is szívesen olvasott volna. Gyerekeivel és feleségével Angliában él.Antikvár mesekönyv állapotának leírása:

Védőborító nélkül.

részletek
közepes állapotú antikvár könyv
7 990 Ft
Részletek
Kiadó: Kolibri
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 2017
Oldalszám: 336
Kötés: Keménytáblás
Fordította: Magyari Andrea
Illusztrálta: Chris Mould
Adatok
Szerző
Matt Haig
ISBN
9786155591563