INGYENES szállítás Foxpost csomagautomatába, 20.000 Ft feletti rendelés esetén.

A könyv, amibe bement egy óriás

A könyv, amibe bement egy óriás
A könyv, amibe bement egy óriás
A könyv, amibe bement egy óriás
Aki ​már régen egy olyan könyvre vágyik, amelyikből megtudhatja, hogy mennyit reggeliznek az óriások, hogy mit kell tudni a favalán költészetről, hogy fekvőtámaszoznak-e a libák, hogy valóban léteznek-e emlékrablók, hogy mire jó egy tyúksámán, valamint, hogy mi különböztet meg egymástól 12 tökéletesen egyforma Piroska nénit, az
MOST MEGTALÁLTA, AMIT KERESETT!

Dániel András legújabb, szokványosnak aligha nevezhető könyve egy váratlanul felbukkanó, jóságos, féllábú óriás nyomát követve ad választ a fenti kérdésekre. Az olvasók, miközben részesei lesznek egy humorral és izgalmakkal teli képeskönyv születésének, sok mindent megtudhatnak barátságról, elfogadásról és a nagy szívű, mindent legyőző óriásokról, akik sajnos már csak az eféle könyvekben léteznek.

Vagy mégsem csak ott? Az Év Gyerekkönyve díjjal jutalmazott szerző kötetének főhőse sokban hasonlít egy valós személyre. Ő Szabó Ozor János, Ozi, többszörös fekvenyomó- és szkandervilágbajnok, aki már kétszer elnyerte a Világ Legerősebb Fogyatékkal Élő Embere címet. Budakeszin él, egy kisfiú édesapja. Sorstársait edzi, versenyeket rendez nekik, hogy elhiggyék: mindenkiben ott lakozik egy legyőzhetetlen óriás, még a legkisebbekben is.
3 490 Ft
Nincs raktáron
Részletek
Korosztály: 6 éves kortól
Kiadó: Betűtészta
Kiadás éve: 2015
Oldalszám: 88
Kötés: Keménytáblás
Illusztrálta: Dániel András
Adatok
Szerző
Dániel András
ISBN
9786158001441